Max 6. billetter pr. pers

MGP 20 Generalprøve

28. feb '20 kl. 18:00

ROYAL ARENA, København

MGP 20 Generalprøve

MGP 20

MGP 20 er årets største musikfest for hele familien, og der er lagt op til et brag af et show, når de otte finalister for første gang rykker ind på scenen i Royal Arena. Nu kan du opleve det hele før alle andre, når vi inviterer til den store generalprøve dagen før det store direkte TV show.

Allerede nu står det klart, at børnenes musikalske og kreative niveau er rigtig højt, så publikum får sig nogle nye ørehængere med hjem, hvad enten der er tale om sange, der er sjove, fantasifulde, rørende, rockede og disko-agtige. Sangene handler, om alt det der rører sig i børnenes liv, og viser at musik kan samle børn uanset alder, baggrund, og hvor de bor i landet.

Alle finalister på scenen er potentielle vindere, så der altid spænding til det sidste i MGP. Det gjaldt også MGP 2019, hvor SODAs sang om bristet venskab ramte plet og sikrede dengang 11-årige Sofie og Dagmar sejren.

Du kan genopleve vindersangen her:

Showet er lørdag den 29. februar 2020. Hvis du ikke når at sikre dig billetter, kan du feste med foran skærmene – da showet sendes live på TV.

Vigtige oplysninger:

  • Max 6 billetter pr. person
  • Der kan være begrænset udsyn på grund af TV-produktionen.
  • Foto- og optageudstyr må ikke medbringes
  • Dørene lukkes præcis 30 min. før showstart
  • Aldersgrænse: Ingen. Alle skal have gyldig billet
  • Flag og bannere : Må gerne medbringes- dog kan man blive bedt om, at det fjernes eller flytte det i forhold til andre gæsters udsyn, TV-produktionen.

Værd at vide

Billetterne bliver solgt gennem Ticketmaster, så hvis du ønsker personlig kontakt så skal du ringe til deres Servicecenter på tlf. 70 15 65 65 (åbningstider: Mandag – fredag: 10.00 – 17.00).

DR Koncerthusets Kundecenter kan ikke hjælpe med personlig betjening eller spørgsmål vedr. MGP 20. Få gode råd, så du er klar til at købe de populære MGP 20-billetter – læs mere her

Hvis du ikke allerede har en profil på Ticketmaster.dk, anbefaler vi, at du opretter en inden salgsstart – læs mere her

Vigtigt: For at kunne assistere dit billetkøb på bedste vis, åbnes billetlinket kl. 11.30, men det er først muligt at købe billetter fra kl. 12.00

Nedenfor ses en sektions/salsoversigt:

Det vil ikke være muligt selv at vælge pladser i salen – men du kan vælge de bedste ledige pladser indenfor de forskellige priskategorier, og så vil systemet tilbyde dig de bedste pladser, der er tilbage i den valgte priskategori.