Parkering og transport

DR Koncerthuset ligger på Ørestads Boulevard 13, København S, og der er gode transportmuligheder. Vi opfordrer til, at man som gæst så vidt muligt benytter metro eller bus, da antallet af p-pladser er begrænset.

DR har indgået et samarbejde med Q-Park, som står for opsynet med P-pladsen ved metroen.

Se kort

Med vores parkeringssystem er din parkeringen forudbetalt.

Det vil sige at man i billetautomaten køber en P-billet til et bestemt tidsrum og placerer den med forsiden opad så den er synlig i forruden, udenfor bilen (det er ikke muligt at forudbetale sin parkering inde i DR Koncerthuset).

Er billetten ikke synlig for P-vagten, eller er tiden overskredet, kan gæsten risikere, at der bliver udskrevet en afgift. Det er gæstens ansvar, at billetten er både gyldig og synlig for P-vagten.

Anlægget er, som man kender det fra gade parkering i resten af København.

Priserne er:

Op til 1 time 20 kr.
Op til 2 timer 40 kr.
Op til 13 timer 60 kr.

NB: Man kan parkere gratis i afmærkede båse i op til 15 minutter ved af- og pålæsning. Husk P-skiven.

Det er muligt at betale og forlænge sin parkering med Q-Park via app og mobil. Områdekoden til DR Koncerthusets parkering er 3491.

Handicapparkering

På parkeringsarealet findes ni almindelige gratis handicapparkeringspladser – husk handicapparkerings-skilt synligt i forruden. Det er naturligvis muligt, at parkere bilen gratis i alle afmærkede parkeringsbåse – på DR Koncerthusets parkeringsplads – såfremt der ikke er flere ledige handicapparkeringspladser.
Derudover forefindes to handicappladser foran DR Byens reception langs Emil Holms Kanal (modsat DR Koncerthuset) og 5 handicappladser på Rued Langgardsvej. Se kort 

Har du spørgsmål vedrørende parkering ved DR Koncerthuset, så henvend dig til DR Koncerthusets Kundecenter

Metro og bus

Der er metroafgange til og fra DR Byen-metrostation ca. hvert 5. min. Metroen kører hele døgnet alle ugens dage (den grønne linje M1 mod Vestamager).
Buslinje 33, 35, 77 og 78 har alle stoppested ved DR Byen på Amager Fælledvej. Herfra tager det kun få minutter at gå til DR Koncerthuset.

Cykler

Cykler kan parkeres under Metrobanen. Det er ikke tilladt at parkere sin cykel op ad DR Koncerthuset, da det kan blokere for flugtveje.