Få billetter tilbage Billet til Generalprøven Der er stadig billetter i salg til MGP Generalprøve som kan købes her

MGP 20

29. feb '20 kl. 20:00

ROYAL ARENA, København

MGP 20

Event er afholdt

MGP 20

MGP 2020 er årets største musikfest for hele familien, og der er lagt op til et brag af et show, når de otte finalister og værterne Kristian Gintberg og Joakim Ingversen for første gang rykker ind på scenen i Royal Arena.

Allerede nu står det klart, at børnenes musikalske og kreative niveau er rigtig højt, så publikum ved MGP 2020 får sig nogle nye ørehængere med hjem, hvad enten der er tale om sange, der er sjove, fantasifulde, rørende, rockede og disko-agtige.

Årets finalister er fundet og du kan finde navne og toner på de otte finalister, og aldrig før har der været så mange publikummer til MGP, så der er sommerfugle i maven hos deltagerne, når de træder op den store scene i Royal Arena foran omkring 12.000 tilskuere. Gennem workshops og auditions er de 400 nu blevet til otte MGP-finalister. Læs mere om MGP 20 her: www.dr.dk/ultra

Værterne Kristian Gintberg og Joakim Ingversen, der kommer til at styre publikum, seerne og de otte finalister gennem showet på den nybyggede scene i Royal Arena i København, mestrer om nogen at skabe et storstilet MGP-show, for de har begge været værter på MGP-scenen før, bare aldrig sammen.

Kristian Gintberg er et kendt ansigt for de yngste seere i blandt andet Det Store Ramasjang Mysterie. Samtidig er han en habil musiker, komponist og skuespiller, så med ham på scenen er både underholdning og musikalitet sikret.

De fleste børn kender Joakim Ingversen fra en række børneudsendelser, mens de voksne har oplevet hans charmerende stil i programmer som ”X-Factor”, ”Alle Mod En” og senest ”Hvem var det nu vi var”.

Med et glimt i øjet sikrer de to et storstilet show med underholdning i topklasse for både børn og voksne.

Kristian og Joakim glæder sig begge to meget til at være værter på MGP, og de lover, det bliver det største MGP nogensinde.

Hvad det helt præcist betyder, bliver først afsløret kl. 20.00 på DR1 den 29. februar 2020.

Dog er der mulighed for at opleve afsløringen allerede dagen inden til generalprøven, hvor det stadig er muligt at sikre sig ledige billetter.

Til generalprøven gennemspilles hele showet i fuld skala inklusiv en prøvefinale. Så hvis man vil have dobbelt op på årets familiebegivenhed, er der altså mulighed for at se generalprøven live fredag den 27. februar kl 18.00 i Royal Arena i København, og derefter opleve showet hjemme i stuen på TV dagen efter.

Køb billetter til generalprøven her: www.drbillet.dk

Alle finalister på scenen er potentielle vindere, så der er altid spænding til det sidste i MGP. Det gjaldt også MGP 2019, hvor SODA’s sang om bristet venskab ramte plet og sikrede de dengang kun 11-årige Sofie og Dagmar sejren.

Du kan genopleve vindersangen her:

 

Vigtige oplysninger:

  • Max 6 billetter pr. person
  • Der kan være begrænset udsyn på grund af TV-produktionen.
  • Foto- og optageudstyr må ikke medbringes
  • Dørene lukkes præcis.
  • Aldersgrænse: ingen. Alle skal have billet
  • Flag og bannere : Må gerne medbringes- dog kan man blive bedt om, at det fjernes eller flytte det i forhold til andre gæsters udsyn, TV-produktionen.

Værd at vide

Billetterne bliver solgt gennem Ticketmaster, så hvis du ønsker personlig kontakt så skal du ringe til deres Servicecenter på tlf. 70 15 65 65 (åbningstider: Mandag – fredag: 10.00 – 17.00).

DR Koncerthusets Kundecenter kan ikke hjælpe med personlig betjening eller spørgsmål vedr. MGP 20. Få gode råd, så du er klar til at købe de populære MGP 20-billetter – læs mere her

Hvis du ikke allerede har en profil på Ticketmaster.dk, anbefaler vi, at du opretter en inden salgsstart – læs mere her

Vigtigt: For at kunne assistere dit billetkøb på bedste vis, åbnes billetlinket kl. 11.30, men det er først muligt at købe billetter fra kl. 12:00

Nedenfor ses en sektions/salsoversigt:

Det vil ikke være muligt selv at vælge pladser i salen – men du kan vælge de bedste ledige pladser indenfor de forskellige priskategorier, og så vil systemet tilbyde dig de bedste pladser, der er tilbage i den valgte priskategori.

 

 

Parkering og transport

Læs mere om DR Koncerthusets omkringliggende parkeringsmuligheder, samt muligheder for offentlig transport til og fra din koncert.

Mere

Restaurant

Gå ikke glip af den komplette oplevelse af din koncert. Læs mere om DR Koncerthusets restaurant, dens menu og mulighederne for bordbestilling.

Mere

Tilgængelighed

Her kan du læse mere om DR Koncerthusets tilgængelighed for handicappede, både i forhold til parkering, offentlig transport og siddepladser i Koncertsalen.

Mere

Garderobe og tasker

I DR Koncerthuset tilbyder vi både bemandet og ubemandet garderober. Læs mere om vores garderober.

Mere

DR Koncerthusets Kundecenter

Læs mere om DR Koncerthusets Kundecenter, hvor du kan få informationer om åbningstider, hittegods og kontakt til kundercenteret.

Mere

Mød Musikken

Læs mere om dine muligheder for at deltage i "Mød Musikken", der hører med til udvalgte konceter i DR Koncerthuset.

Mere

Hittegods

Er du kommet til at efterlade eller glemme nogle ejendele på dit sidste besøg? Her finder du telefonnummeret til vores hittegodskontor.

Mere

Mobiltelefoni og fotografering

DR Koncerthuset sender ofte koncerter i radioen og på TV. Læs mere om hvad det betyder for dig og reglerne for mobiltelefoni og fotografering.

Mere

Rundvisning: Praktisk info

Aflysning, refusion, tid og sted. Læs mere om den praktiske information vedrørende rundvisning i DR Byen samt DR Koncerthuset.

Mere

Rundvisning / Kontakt

Ønsker du at registrere en gruppe til en spændende rundvisning? Her kan du finde kontaktinformation vedrørende gruppesalg af rundvisninger i DR.

Mere