Dansk Melodi Grand Prix 2019

23. feb '19 kl. 20:00

Boxen, Herning

Dansk Melodi Grand Prix 2019

Event er afholdt

Dansk Melodi Grand Prix

Kom til den store musikfest når DR blænder op for Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Jyske Bank Boxen i Herning, som er Årets Grand Prix By 2019.

Oplev de sange, som skal konkurrere om at blive Danmarks bud på en grand prix vinder, når vi viser det spektakulære og festlige show den 23. februar 2019

Herning har været vært for Dansk Melodi Grand Prix tre gange de seneste 10 år. I 2013 vandt Emmelie de Forest, inden hun senere bragte Eurovision Song Contest-trofæet hjem til Danmark med sin sejr i Malmø. Herning var senest vært i 2017, hvor Anja Nissen vandt med sangen ”Where I Am”.

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, glæder sig til igen at besøge byen:

“Det bliver et vidunderligt gensyn! Vi har haft nogle helt fantastiske Grand Prix’er i Herning, for de ved om nogen, hvordan man skaber en folkefest, der formår at samle hele befolkningen. Jeg glæder mig helt vildt til at feste med hele Danmark næste år i Jyske Bank Boxen” siger Jan Lagermand Lundme.

Se salsoversigt nedenfor:

Vigtige oplysninger!

Der kan være begrænset udsyn på grund af TV-produktionen.

Foto- og optageudstyr må ikke medbringes

Dørene lukkes præcis.

Aldersgrænse: ingen – alle skal have billet

Flag og bannere : Må gerne medbringes- dog kan man blive bedt om, at det fjernes/flyttes i forhold til andre gæsters udsyn, TV-produktionen.